140 نفر از سرکردگان وهابیت تکفیری، در سایۀ ناکامی حاصل از اجرایی شدن برجام، با صدور بیانیهای عمق خشم و کینه خود را از نتایج مثبت سیاستهای اصولی و حکیمانه جمهوری اسلامی ایران و ناکامیهای مستمر رژیم آل سعود ابراز کردند.
بر اساس گزارش سی ان ان عربی، در این بیانیه ادعا شده است که تسلط دشمنان از جمله ایرانی ها بر مسلمانان، ممکن است به دلیل کوتاهی بندگان در عبادت خدا و تبلیغ دین و ظلم به نفس باشد(!)
در همین حال، محمد العریفی مبلغ مشهور وهابی و موسوم به "مفتی جهاد نکاح" در صفحه توییتر خود، از صدور این بیانیه علیه آنچه "خطر صفوی ایرانی" در عراق، سوریه، یمن و لبنان نامید، استقبال کرد.
مبلغان وهابی که دست خون آلود اربابانشان در جریان تروریسم دولتی آل سعود، در تمام ناآرامی ها و اقدامات تروریستی منطقه آشکار شده است، در بیانیه مذکور ضمن اشاره به موضوع بحرین مدعی شدند که ایران تلاش می کند اکثریت مردم این کشور را از بافت ملی خود جدا کند تا سرسپرده و تابع تصمیمات خارج از کشور خود شوند و مانند خنجری علیه جامعه و حکومت خود عمل کنند.
بر اساس گزارش العالم، این بیانیۀ گستاخانه، ضمن هشدار به کشورهای اسلامی درباره خطر نفوذ ایران، به زعم خود مهمترین وظیفۀ جهان اسلام را حمایت از ملل مسلمان برای پس گرفتن حقشان در تمام کشورهایی دانسته که به زعم آن در "آتش حکومت ایران" می سوزند. این بیانیه مدعی شده که همکاری واقعی با علمای مسلمان برای در امان نگه داشتن کشورهای اسلامی از خطر گسترش نفوذ ایران، در این مرحله کاملا ضروری به نظر می رسد.
بیانیه خصمانه مبلغان دربار آلسعود علیه ایران
يكشنبه, ۴ بهمن ۱۳۹۴، ۰۷:۵۳ ق.ظ
حیـدر کـرار

» بـا قـرار دادن کـد لـوگـوی حمـایتی مـا در سایـت یـا وبـلاگ خود، ضمن یـاری در جهت گســترش عقــاید، زمیــنه آشنـایـی دیــگر کاربـران را بـا ایـن سایت فراهـم آوریـد.
دنبال کنندگان
۳
نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
دستهبندی
-
خاندان رسالت
(۳۰۳)-
پیامبر
(۳۹)-
حضرت خدیجه
(۲)
-
-
امیرالمؤمنین
(۹۱)-
غدیر
(۴۰)
-
-
حضرت زهرا
(۳۶)-
شبهات فاطمیه
(۱۳)
-
-
امام حسن
(۱۱) -
کربلا
(۶۲) -
امام سجاد
(۵) -
امام باقر
(۳) -
امام صادق
(۵) -
امام کاظم
(۳) -
امام رضا
(۸) -
حضرت معصومه
(۲) -
امام جواد
(۴) -
امام هادی
(۶) -
امام عکسری
(۲) -
امام زمان
(۵۰)
-
-
فرق و مذاهب
(۳۱۹) -
فرهنگی
(۸۰) -
اجتماعی
(۶۱) -
سیاسی
(۱۱) -
نرم افزار
(۱۴۶)
دیدگاهها
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.