ام البنین بر آن بود که جاى خالى مادر آنها را در زندگى دو سبط پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله دو ریحانه رسول خدا صلى الله علیه و آله و دو سرور جوانان بهشت، امام حسن و امام حسین علیهما السلام، پر کند؛ مادرى که در اوج شکوفایى پژمرده شد و آتش به جان فرزندان خردسال خود زد.
فرزندان رسول خدا صلى الله علیه و آله در وجود این بانوى پارسا، مادر خود را مى دیدند، و رنج فقدان مادر را کمتر احساس مى کردند. ام البنین سلام الله علیها ، فرزندان دخت گرامى رسول اکرم صلى الله علیه و آله را بر فرزندان خود که نمونه هاى والاى کمال بودند مقدم مى داشت و بخش عمده محبت و علاقه خود را متوجه آنان مى کرد.
تاریخ جز این بانوى پاک کسى را به یاد ندارد که به اصطلاح فرزندان هووى خود را بر فرزندان خویش مقدم بدارد. لیکن ام البنین سلام الله علیها توجه به فرزندان رسول خدا صلى الله علیه و آله را فریضه اى دینى مى شمرد، زیرا خداوند متعال در کتاب خود همگان را به محبت آنان دستور داده، و آنان امانت و ریحانه رسول خدا صلى الله علیه و آله بودند. ام البنین با درک عظمت آنان به خدمتشان قیام کرد و در این راه از بذل آنچه در توان داشت دریغ نورزید.
گویند همان روز که پاى در خانه مولا علیه السلام گذاشت، حسنین علیهما السلام هر دو مریض بوده و در بستر افتاده بودند. اما عروس تازه ابو طالب علیه السلام به محض آنکه وارد خانه شد خود را به بالین آن دو عزیز عالم وجود رسانید و همچون مادرى مهربان به دلجویى و پرستارى آنان پرداخت. چنانکه گفته مى شود خود نیز پس از چندى به مولا پیشنهاد داد که به جاى فاطمه، که اسم قبلى واصلى وى بوده، او را ام البنین صدا زند، تا حسنین علیهما السلام از ذکر نام اصلى او توسط مولا امیرالمؤمنین علی علیه السلام به یاد مادر خویش، فاطمه زهرا سلام الله علیها، نیفتاده و در نتیجه خاطرات تلخ گذشته در ذهنشان تداعى نگردد و رنج بى مادرى آنها را آزار ندهد
ام البنین و دو سبط پیامبر
چهارشنبه, ۴ فروردين ۱۳۹۵، ۱۲:۱۹ ق.ظ
حیـدر کـرار

» بـا قـرار دادن کـد لـوگـوی حمـایتی مـا در سایـت یـا وبـلاگ خود، ضمن یـاری در جهت گســترش عقــاید، زمیــنه آشنـایـی دیــگر کاربـران را بـا ایـن سایت فراهـم آوریـد.
دنبال کنندگان
۳
نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
دستهبندی
-
خاندان رسالت
(۳۰۳)-
پیامبر
(۳۹)-
حضرت خدیجه
(۲)
-
-
امیرالمؤمنین
(۹۱)-
غدیر
(۴۰)
-
-
حضرت زهرا
(۳۶)-
شبهات فاطمیه
(۱۳)
-
-
امام حسن
(۱۱) -
کربلا
(۶۲) -
امام سجاد
(۵) -
امام باقر
(۳) -
امام صادق
(۵) -
امام کاظم
(۳) -
امام رضا
(۸) -
حضرت معصومه
(۲) -
امام جواد
(۴) -
امام هادی
(۶) -
امام عکسری
(۲) -
امام زمان
(۵۰)
-
-
فرق و مذاهب
(۳۱۹) -
فرهنگی
(۸۰) -
اجتماعی
(۶۱) -
سیاسی
(۱۱) -
نرم افزار
(۱۴۶)
دیدگاهها
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.